burgare_bakgr.jpg
 

restaurang Vinylbaren

Vinylbaren har blivit restaurang! En amerikansk diner med bästa vinylssnurret där gäst-DJ:s trollar fram musikskatterna från de gyllene åren. Maten så… yes! Vi har djupdykt i det amerikanska soul- och rock n´roll-köket längs Route 66 och cruisat uppför South Michigan Avenue och hittat rätterna som FUNKar till dina smaklökar. Vad sägs om en ”Philly Cheeseteak” eller en ”New York strip”. Snacks och burgare när de är på riktigt, sallader som trädgårdar samt den där söta avslutningen med kanske en ”Toffee Banofi Sundae” och du är hemma. Såklart serverar vi de bästa dryckerna till.

Öppettider: Torsdag till Lördag 17:00-01:00 (köket stänger 22:00)
HAPPY HOUR 17:00-19:00

vinyl_meny.jpg

För senaste info se Vinybarens Facebook >>

KONSERTSALEN/GRÄDDHYLLAN

Sitt ner på första parkett och njut av din favoritartist.

Vår unika möjlighet att kunna erbjuda middagsserveringar i direkt anslutning till konserten är vi hyfsat ensamma om. Mitt emot scenen en våning upp sitter ni bekvämt och avslappnat på vår balkong. Med egen servitris, bar och fantastisk 3-rätters konsertmeny ser vi till att er kväll blir så fulländad den bara kan bli.

När ni köper er konsertbiljett, passa på att också boka er ett bord. Bordsbokning i konsertsalen/Gräddhyllan hittar ni i vårt program, där arrangemang med mat och sittning erbjuds. 

konsertmeny2_gräddhyllan.jpeg
 
 

”WHEN THE POWER OF LOVE OVERCOMES THE LOVE OF POWER THE WORLD WILL KNOW PEACE”

- JIMI HENDRIX -