klubb.jpg

THE Nattklubb

The Tivoli har under 21 år skaffat sig ett grundmurat rykte som nöjesarenan No:1 i Skåne med mycket kärlek för sin publik och med musiken i fokus.

Här hittar ni 4 barer 2 dansgolv 1 vip hylla (Gräddhyllan). I stora salen serverar vi Nattklubb 1-2 gånger i månaden med artister, DJ´s  samt olika temakvällar som ligger rätt i tiden. För utförligt program >> 


AFTER WORK – THE BIG AW

BIG AW har visat sig vara en stor succé på The Tivoli. En fredag i månaden slår vi upp portarna till Helsingborgs & Nordvästra Skånes största After Work med Livemusik av bästa märke, DJ’s och såklart mat, mingel och skitsnack. För sällskap om 20 pers eller fler finns möjlighet att boka platser på Gräddhyllan annars finns det platser nere på golvet först till kvarn.
Det serveras en mingelbuffé för 195 kr /person och då ingår valfri dryck. BIG AW öppnar 17:00, fri entré fram till 19:00 sedan kostar det 80 kr (inkl. fri garderob). Liveband går på ca. 18:30.
Välkomna!

 

Vårens BIG AW program:

26/1 - Past to Present

2/3 - Gubbröra

23/3 - Monotouch

27/4 - Sveriges Näst Snyggaste Band

25/5 - TBA”


ØRESOUND

Ett nytt konsertsamarbete mellan Helsingborg och Helsingør har lanserats. Det har fått namnet ÖRESOUND och syftet är att presentera den danska publiken för svenska band, medan de danska artisterna intar The Tivoli i Helsingborg för den svenska publiken. Projektet handlar dock om mer än bra livekonserter, och ambitionen är att öka kunskapen och förståelsen för nordisk rytmisk musik i de båda länderna.

4 km. 20 minuter i färjetid. 2 minuter i fågelväg. Det är inte långt över till våra rödvita grannars sida. Och så ändå. Ur en dansk och svensk konsertarrangörs perspektiv är det förvånande hur lite vi känner varandra i musikens scener och artister. Ett nytt samarbete, med stöd av Nordisk Kulturfond, ska förändra detta. Projektet heter ÖRESOUND och är ett samarbete mellan The Tivoli i Helsingborg och Kulturværftet & Toldkammeret i Helsingør.

Tre starka namn i vår

Öresound landar tungt när garvade och i dansk regi den legendariske sångaren Jesper Binzer från D-A-D i eget namn intar The Tivoli i Helsingborg lördag den 7 April. Innan dess har kritikerrosade Nordjylland sjumans ensemble, Jonah Blacksmith, som värmer upp den svenska musikpubliken med sin mjuka sång och roliga anekdoter lördag den 3 mars. Men även på danska sidan väntar publiken på en erfarenhet när Sveriges okrönta rockprinsar Mando Diao intar Kulturværftet Helsingør den 19 april 2018.


standup.jpg

STAND UP COMEDY

The Tivoli har introducerat svenska komiker för helsingborgspubliken sedan starten 1996.