DAGENS LUNCH

Serveras Torsdag & FREDAG kl 11:30-15:00


LUNCH V.12

TORSDAG 21/3
Boeuf Bourgogne med potatispure, syltad lök & svamp 100:-
FREDAG 22/3
Örtstekt kyckling med svamprisotto, ruccola & rotfrukter 100:- 
VECKANS VEG
Hamburgare med brioche, sallad & tomat samt tryffelmajo 100:-
VECKANS FISK
Strömmingsflundra med lingon, pure & skirat smör  130:-


LUNCH V.13

TORSDAG 28/3
Lasagne med tomat & fetaostsallad 100:-
FREDAG 29/3
Biff ”Rydberg” med pepparrotskräm & stekt ägg 100:- 
VECKANS VEG
Matvete, vitbön kräm, svamp & morotsbiffar 100:-
VECKANS FISK
Torskrygg med skaldjursås, potatiskompott samt fänkålscrudite 130:-