DAGENS LUNCH

Serveras Torsdag & FREDAG kl 11:30-15:00


LUNCH V.7

TORSDAG 14/2
Het Chili på högrev, potatis, rostad majs & creme fraiche samt paprika & ruccola 100:-
FREDAG 15/2
Biff Rydberg - ägg, lök & pepparrotskräm 100:-
VECKANS VEG
Pulled oumph i brioche med sallad, tomat, lök & aioli 100:-
VECKANS FISK
Panerad torsk med skagenröra, citron & vintersallad samt pommes 130:-


LUNCH V.8

TORSDAG 21/2
Nattbakad Karré med Bbq-potatis, dragonsås & rosmarinstekta äpplen 100:-
FREDAG 22/2
Flapsteak med bea,friterad potatis, tomat & bönor samt rostad vitlöksky 100:- 
VECKANS VEG
Matvete, blomkålskräm, puylinser svamp & halloumi 100:-
VECKANS FISK
Moules frites med aioli & vitlöksbröd 130:-


LUNCH V.9

TORSDAG 28/2
Köttbullar, gräddsås och lingon samt pure & pressgurka  100:-
FREDAG 1/3
Fläskfilé med svamprisoni,tryffelsky, tomat & ruccola 100:- 
VECKANS VEG
Pulled peas med briochebröd, citron mayo och sallad 100:-
VECKANS FISK
Kummel med ägg, spenat & räkor samt blomkål & brynt smör 130:-