BILJETTER

Var köper jag biljetter till era konserter?

Våra biljetter säljs i första hand online via thetivoli.se. Vi använder oss främst av Tickster som biljettsystem men andra biljettsystem kan förekomma på vissa arenor. Utgå alltid från vår hemsida för att handla av officiella och korrekta återförsäljare. 

Biljetter via Tickster kan även köpas över telefon 0771 47 70 70.
Ticksters Kundservice: support@tickster.com

Biljetter kan även köpas i entrén på konsertdagen såvida det inte är utsålt. Var ute i god tid!

Biljettförsäljning via ombud?

Helsingborg: Väla Centrum, Marknadsvägen 9 Ödåkra
Helsingborg: Dunkers Kulturhus, Kungsgatan 11
Lund: HepCat STORE, Sankt Lars väg 21
Höganäs: Bogrens Direkten, Storgatan 55
Malmö: Folk å rock, Lilla torg, Skomakaregatan 11 Malmö

(Vid köp hos ombud så är serviceavgiften 10 kr högre per biljett än om man köper direkt online)

Jag har tappat min biljett! Vad kan jag göra?

Biljetten är en värdehandling och borttappad biljett ersätts ej. Du måste ha en giltig biljett för att komma in. Har du köpt en e-biljett kan du skriva ut den igen.

Inställt evenemang?

Vid inställt evenemang återköps biljetten via Tickster till de kort som användes vid köpet. Biljettpriset återbetalas – serviceavgiften återbetalas ej. Serviceavgiften tillfaller biljettleverantören för att distribuera biljetter för The Tivolis räkning. Vid frågor gällande återbetalning av konsertbiljetter vänligen kontakta Ticksters Kundservice direkt support@tickster.com

Jag har ångrat mig och kan inte gå på konserten?

Vi kan tyvärr inte köpa tillbaka några biljetter. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden till ditt köp och inga pengar betalas tillbaka.
Vad vi däremot kan göra är att hjälpa dig att få din biljett såld. Tickster har utvecklat en betaltjänst för säker försäljning av biljetter i andra hand kallad Tickster Resale. Mer information om hur Tickster Resale fungerar hittar du på resale.tickster.com.

Boka bord på Gräddhyllan i samband med en konsert?

Biljetter med mat på Gräddhyllan köpes i samband med köp av konsertbiljett och går inte att köpa genom andra återförsäljare. Mer info under respektive programpunkt.


BILD OCH LJUDUPPTAGNING

Kamera, ljud- och bildinspelningsutrustning får inte användas utan tillstånd.


ÅLDERSGRÄNSER

13-årsgräns gäller på alla konserter om inget annat anges. Gäller även i målsmans sällskap. Detta beror på Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att vi som konsertarrangörer skall följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer. Baren är alltid öppen för er som är över 18 år. På helgerna brukar konserterna vara slut senast 23.00.


TILLGÄNGLIGHET

The Tivoli är till för alla. Vi säljer sällan platsspecifika biljetter, därför går det inte heller att välja plats anpassad för rörelsehindrade. För att vi ska kunna förbereda en plats för dig är det därför bra om du hör av dig innan. Har du fler frågor eller vill ha mer information gällande tillgängligheten på The Tivoli så hör gärna av dig till oss på info@thetivoli.se. HWC finns.


KVARGLÖMT / UPPHITTAT

Jag har glömt min jacka, vad gör jag?
Kvarglömt inhängt ytterplagg i garderoben hämtas ut med garderobsbricka. Vi föredrar att detta görs då garderobspersonal är på plats när The Tivoli har öppet.

Är garderobsbrickan borttappad men ytterplagget kvar – återfås plagget mot beskrivning. Vi tar inte ansvar för om någon annan som hittat brickan hämtar ut din jacka så lägg garderobsbrickan på säkert ställe. Plagg som inte hämtas inom 2 veckor lämnas till välgörande ändamål.

Jag har tappat min telefon, nycklar eller annan värdehandling?

Maila alltid info@thetivoli.se för att kolla ifall vi har fått in din värdehandling. Har vi det kan ni komma ner och hämta det under våra öppettider annars lämnas detta till polisens hittegods på adress Berga allé 25, Helsingborg.


Att tänka på?

Tänk på att det kan vara hög ljudvolym på livekonserter, använd öronproppar om du är rädd om dina öron. Öronproppar finns att köpa på plats i baren, 20:-.